Bestuur

Positie:
Secretaris
Adres:
Nietap
E-mailadres:
Mobiele nummer:
06 36002128
Overige informatie:

Mijn naam is Alex van der Kloet en ik ben 41 jaar. Als kind heb ik tot mijn 15e gewoond in Leek. Ik ben daarna verhuisd naar Marum en later tijdens mijn studie in Groningen gaan wonen. Het Natuurschoon ken ik nog goed uit mijn jeugd. Wat ik mij vooral nog herinner zijn de grote beuken, het (voormalig) hertenkamp, het spookachtige gehuil van de bosuil in de schemering en de vele kastanjes die ik in de herfst als kind heb gevonden.

In 2007 ben ik samen met mijn vriendin aan de Natuurschoonweg in Nietap komen wonen. Al snel hebben wij ons aangemeld als lid van de vereniging en later ook als vrijwilliger. In mijn vrije tijd trek ik er graag op uit om van rust, ruimte en natuur te genieten waarbij mijn aandacht met name uitgaat naar alles wat veren heeft en eieren legt: vogels! Ook in het Natuurschoon ben ik geregeld met mijn verrekijker te vinden, op zoek naar (bijzondere) vogels. Zo heb ik al eens de vrij zeldzame Krekelzanger ontdekt in het Natuurschoon.

Eind 2013 ben ik gevraagd voor een bestuursfunctie. Ik heb daar niet lang over na hoeven denken. Ik hoop met mijn kennis en vaardigheden (sinds begin dit jaar ook gediplomeerd natuurgids!) een bijdrage te kunnen leveren aan het voortbestaan van de vereniging. Hierbij zal mijn aandacht vooral uitgaan naar de flora & fauna in het Natuurschoon, ruimtelijk bestuursrecht en verbindingen zoeken met andere (natuur)verenigingen zoals IVN en Staatsbosbeheer.