Vereniging Natuurschoon verhuurt al sinds 1967 een stuk grond aan 'Recreatievereniging Ommelanden'. Het gaat om een weitje waar in 1928 de eerste hertenkamp van de vereniging gerealiseerd werd. De damherten die hier gehouden werden zijn door Prins Hendrik geschonken aan de toen nog jonge Vereniging Natuurschoon. 

Recreatievereniging Ommelanden beheert hier een 40+ camping. Het toiletgebouwtje op de camping is ontstaan uit het oude hertenhok. De kampeerders van deze camping houden van rust en natuurbeleving, zoals het genieten van bomen, planten, vogels en ander wild. Behalve recreëren, wordt er ook artistiek gewerkt, zoals schilderen, hout- en steensnijden en puzzelen. Stel je eens voor... je eigen atelier midden in de natuur!

De camping biedt ruimte aan ongeveer 17 kampeerplaatsen, met de mogelijkheid om aan te sluiten op leidingwater, elektra en rioolafvoer. Tevens zijn er simpele gemeenschappelijke sanitaire voorzieningen. De jaarkosten probeert men zo laag mogelijk te houden door gezamenlijk de meest voorkomende werkzaamheden zelf uit te voeren.

Bent u geïnteresseerd in zo`n kampeerplaatsje in de natuur? Kijk eens rond op de website van Camping Ommelanden, of neem contact op met de vereniging via de secretaris of stuur een e-mail naar .

“Recreatievereniging Ommelanden”
Voorzitter Wilma de Veth 06 17071030
Secretaris Fiena Bolt 06 45308843
Penningmeester Gelly Jonker 06 36227626
E-mail
Website www.campingommelanden.nl
Facebook Camping-Ommelanden