Op zaterdag 6 november wordt door heel Nederland de Natuurwerkdag georganiseerd, de grootste en gezelligste vrijwilligersactie in het groen! Onze vereniging doet ook weer mee.

Op de Natuurwerkdag gaan we het nodige snoeiwerk uitvoeren en alle hulp is welkom! We gaan aan het werk in een totaal dicht gegroeid stuk bos wat wel wat licht en ruimte kan gebruiken. We maken een oude eikenlaan vrij van ondergroei en mooi zichtbaar. Alle gesnoeide takken en boompjes worden in een takkenril verwerkt. 

Alle vrijwilligers, omwonenden, wandelaars en anderen die regelmatig genieten van Natuurschoon worden van harte uitgenodigd om bij deze klus aanwezig te zijn en een handje mee te helpen! Deze klus is bij uitstek geschikt voor families met stoere kinderen. Vooral kinderen die vertrouwd zijn met een zaag of takkenknipper en lekker vies mogen worden zijn van harte welkom. Wel oude kleren en laarzen aan doen hoor! Even na tienen krijgen we koffie, thee of limonade met iets lekkers.

Veel handen maken licht werk, en we maken er een gezellige ochtend van! Het terrein is goed bereikbaar voor iedereen die kan slootjespringen.

Opgeven bij voorkeur via de website van de Natuurwerkdag of per telefoon op 06 54366783.

De werkzaamheden vinden plaats van 9.00 tot 12:00 uur op zaterdag 6 november 2020. We verzamelen bij de parkeerplaats aan de Natuurschoonweg.