Het labyrint is in twaalf behapbare punten verdeeld.Het labyrint is in twaalf behapbare punten verdeeld.Het onderhoud van de paden, lanen en bankjes in Natuurschoon is altijd weer een uitdaging. Veel van dit werk hebben we met onze groep vrijwilligers goed onder de duim. Een paar grote klussen in ons bos hebben we afgelopen jaar niet kunnen doen door de Corona maatregelen. Eén van de klussen die is blijven liggen is het onderhoud van het Labyrint. Onkruid wieden, kantjes steken, kieren vullen; alles weer even helemaal netjes maken. Dat is een uitdaging die we graag met jou delen!

We roepen alle buren, leden, donateurs en bezoekers van ons bos op voor de Labyrint Challenge!

Ga de uitdaging aan en help ons door in de maand juni een taartpunt van ons labyrint op te schonen. Dat kan in je uppie doen, maar met je partner, met vrienden, kinderen of de buren is het veel leuker; Team-up en pak deze klus samen aan.

We zoeken 12 teams die elk een deel van het labyrint voor hun rekening nemen om daar het beste, mooiste, schoonste, netste stukkie straatwerk in ons bos van te maken! Meld je aan door via ons de naam van jouw team door te geven. We wijzen jullie door loting een lekkere punt van het labyrint toe. Je krijgt per e-mail ook wat aanvullende informatie van ons.

Hoe gaat het verder?

De Grashaai staat klaar om de randjes op te vreten!De Grashaai staat klaar om de randjes op te vreten!Doe je stinkende best om alle onkruid en overgroeiende grasrandjes uit jullie taartpunt te verwijderen. Er is een maand de tijd om deze klus te klaren. Ieder op eigen gelegenheid. Al het gereedschap van de vereniging is beschikbaar. De krabbers, schrapers, stekers en borstels staan al klaar. Er is zand om verzakte stenen recht te leggen en kiertjes te vullen. Je kan ook gebruik maken van de scheppen, bezems, harken, emmers, de kruiwagen en natuurlijk de gevreesde grashaai! Zo nodig wordt je even op weg geholpen bij de werkzaamheden.

Ja ik doe mee aan de Labyrint Challenge

Als jullie stukkie klaar is horen we het graag. Een deskundige jury zal aan het eind van de maand het resultaat beoordelen. Een foto die je moet aanleveren van jouw team in actie maakt onderdeel uit van de jurering! Op woensdag 30 juni sluiten we deze klus feestelijk af. Dan wacht er een passende beloning, maar het is natuurlijk vooral de voldoening en de waardering waarvoor je het doet!