Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die mee wil werken in het team zwerfvuilruimers om zo het bos schoon te houden.

๐Ÿ—‘ Je gaat op pad met een prikstok op zoek naar zwerfvuil en doet dit in een zak, je leegt de vuilnisemmers en meld eventuele ongewenste zaken of lost ze zelf op.

๐Ÿ‘ค Je komt terecht in een team met 8 andere vrijwilligers die actief zwerfvuil ruimen in het bos. Deze groep is onderverdeeld in twee groepen. Vanuit Nietap en Roden gaat er per toerbeurt iedere week een vrijwilliger door het bos.

๐Ÿฅพ Wij zoeken specifiek naar iemand die aan de kant van Roden wil lopen, tot het Vagevuur. Dan moet je denken aan een ronde van ongeveer 5 km. ๐Ÿ—“Aan de hand van een vastgesteld schema maak je 1 keer per maand je ronde door het bos.

๐Ÿ“จ Wil je kijken of dit iets voor jouw is, loop gerust een keer mee met een zwerfvuilruimer. Hij/zij kan je er alles over vertellen en met jouw de route lopen. Een afspraak kan je maken door een berichtje te sturen naar

โœ”๏ธ Aanmelden? Direct aanmelden kan uiteraard ook! Dat kan per e-mail of via het formuliertje opย https://www.natuurschoon-nietap.nl/vrijwilliger-worden