De steun als lid of begunstiger/donateur van de Vereniging wordt natuurlijk zeer gewaardeerd, maar wil je ook fysiek iets bijdragen aan onze vereniging, meldt je zich dan aan als vrijwilliger! Het vrijwilligerswerk in het Natuurschoon biedt een uitgelezen kans om lekker actief aan het werk te zijn in het bos, en zo het nuttige met het aangename te verenigen. En kan je een keer niet dan is dat geen enkel probleem!

Je kan helpen bij het zwerfvuil ruimen (bij toerbeurt, ongeveer één week per maand), je kan je aanmelden voor het uitvoeren van snoeiwerk, het schonen van sloten, het herstel van paden en allerlei andere kleine klusjes tijdens de vrijwilligers-ochtenden op zaterdag of door-de-week (zo vaak als je kan), of je kan je aanmelden voor het uitvoeren van timmer- en schilderwerk. Daarbij hebben we ook werkzaamheden die geheel zelfstandig opgepakt kunnen worden en/of die in één bepaalde periode uitgevoerd kunnen worden.

Dus, wil je lekker aan het werk in het bos? Dan kan je je aanmelden door het formulier achter onderstaande knop in te vullen:

Aanmelden als vrijwilliger

We verwachten dat je als vrijwilliger de doelstellingen van de vereniging, praktische zaken over verantwoordelijkheden en verzekeringen, en bijvoorbeeld ook de afspraken over houding en gedrag zoals die allemaal in het vrijwilligers reglement van onze vereniging zijn vastgelegd onderschrijft.

Voor meer informatie over het vrijwilligerswerk kan je contact opnemen met met Tjerk Vonck (voorzitter en coördinator van het vrijwilligerswerk) op 06-54366783. Hij kan onder andere precies vertellen hoe het vrijwilligerswerk georganiseerd is, en wanneer en waar er gewerkt wordt. En wil je eerst eens een tijdje vrijblijvend komen helpen om te zien of het bevalt dan is die afspraak ook met hem te maken!