11 april was er weer een Natuurschoon Opschoondag. Een heerlijke de gelegenheid om met een groep vrijwilligers eens lekker de handen uit de mouwen te steken. Samen hebben we een grote opruimactie gehouden om het bos weer klaar te maken voor het voorjaar. Allerlei zwerfvuil als blikjes, flessen, plastic, prikkeldraad en stenen hebben we het bos uit gesleept. Bovendien zijn alle bankjes en informatieborden weer grondig schoon gemaakt. Al met al zijn er vele zakken en een paar kruiwagens vol rommel uit het bos gehaald.

     
     

De koffie werd als gewoonlijk weer door het bestuur verzorgd. Bij het Vagevuur werden we door Teus opgewacht met koffie en wat lekkers. Dat ging er in als koek!

     

Na een rondje over de Maatlanden liepen we terug over het veen terreintje van Staatsbosbeheer. Daar scoorden we een enorme rol landbouwplastic, totaal overwoekerd door braam en kamperfoelie. Met veel zweet en sleurwerk kregen we gelukkig een groot gedeelte uit de grond.

     

Heb je zin om ook eens mee te helpen? Meld je dan per e-mail aan via . Wil je op een ander manier het bos steunen? Word dan aub lid van onze vereniging?